Especialistes en Tractaments dentals i bucals a Sabadell

Ortodòncia i Invisaling® Medicina dental del son i Tractament del Ronc Odontologia Conservadora Implants i Cirurgia ATM - Disfunció Cràneo-Mandibular

Atenció Privada i Personalitzada

Tracte professional i personalitzat per a cadascun dels nostre pacients de totes les edats

Tractaments Integrals

Gràcies al nostre ampli equip de professionals especialitzats en diverses àrees de les afeccions bucals i dentals.

Especialistes en apnees i ronc

El Dr Lluís Nogués n’és pioner i la nostra clínica té més de vint anys d’experiència. Centre certificat i acreditat en dispositius d’avançament mandibular (DAM)

Ortodòncia i Invisalign®

Centre certificat Invisalign®. Oferim tot tipus de tractaments ortodòntics

El nostre objectiu és donar una odontologia de qualitat amb un servei i tracte proper i personalitzat.

Vull oferir una odontologia moderna, actualitzada amb la que el pacient i professionals estiguem satisfets.

Aconseguir que estiguis satisfet del teu somriure i que aquest sigui saludable, és el que em fa somriure a mi.

Volem treure el dolor de la cara dels pacients i convertir-lo en un somriure

Els més petits, i també els grans, requereixin un tractament profesional i de nivell individualitzat per a cada cas.

El Centre Dental Sabadell el formen un equip humà que ha adquirit un compromís amb el pacient i amb la odontologia responsable. Per aquest motiu el grup de professionals amb una àmplia formació i experiència en la Salut Bucal que el conformen, sota la direcció del Dr. Lluís Nogués i que aporten més de 20 anys de servei a la ciutat de Sabadell, es mouen per uns valors de servei al pacient, qualitat en els tractaments i personalització, calidesa i confiança en el tracte.

Volem fer-lo sentir com a casa treballant alhora amb les darreres tècniques i amb els materials més innovadors, en aquest sentit fomentem la participació del nostre equip a cursos de formació i actualització per oferir les millors opcions a cada persona. Alguns dels nostres professionals son professors i realitzen col·laboracions a universitats o a cicles formatius de grau superior.

Aquest bon fer ens ha convertit en un centre referent en formació i disposem de l’acreditació necessària per a formar higienistes i auxiliars dentals que realitzen les pràctiques clíniques amb nosaltres i fins i tot, estades formatives per a professorat.

Ens agrada la nostra professió i ens agrada fer la feina ben feta, el nostre principal objectiu és el pacient satisfet al acabar el tractament sabedors de la confiança que aquest ha dipositat en nosaltres.

Especialitats

Medicina Dental del Son

Al nostre centre els hi oferim poder fer una valoració i estudi previ del cas amb la realització una prova domiciliària del son per realitzar la detecció precoç de la presència d’apnees i el posterior tractament, si s’escau, mitjançant uns dispositius intraorals que produeixen un avançament de la mandíbula mentre es dorm per resoldre el quadre de ronc i una majoria d’apnees del son.

Estem certificats en l’ús dels principals dispositius d’avançament mandibular (DAM), especialment amb el sistema Somnodent® de Somnomed® empresa multinacional d’ampli reconeixement internacional i de reconegut prestigi en el tractament del ronc i les apnees del son, de la qual el Dr. Lluís Nogués n’és Medical Advisor.

  • Valoració i estudi previ amb prova domiciliària

  • Detecció i tractament d’apnees

  • Certificats en DAM

Medicina Dental del Son

Demani hora per a la seva consulta