Estètica

 

Els continus avanços en l'odontologia han arribat a l'àmbit de l'estètica dental, permetent que en poques hores puguis canviar la teva imatge de manera definitiva.

Moltes persones somriuen tímidament per no mostrar la seva dentadura: peces trencades o mal alineades, dents tacades o afilades, o peces amb excessiva separació entre elles. Gràcies a l'aplicació de les caretes de composite, les teves dents recuperaran la forma, posició i color desitjats, en poques hores, sense intervenció quirúrgica, de manera indolora i sense anestèsia. No es prou motiu per tornar a somriure?.

El procediment d'aplicació de les caretes de composite és molt senzill. Les caretes es confeccionen aplicant resines acríliques sobre la pròpia dent. El professional va modelant amb molta precisió les diferents peces com si es tractés de la feina d'un escultor. Semblen completament naturals i s'ajusten al color de les dents pròpies.

També oferim la possibilitat de confeccionar caretes de ceràmica, amb una estètica i integració natural extraordinària per aquells casos en que es precisi aquesta tècnica.

Un somriure agradable és una inmillorable carta de presentació i ara, està a l'abast de tothom. Pots contactar amb nosaltres per demanar una visita informativa sense cap compromís per part teva.

 

 

Les tècniques en blanquejament dental també poden ajudar a modificar el color de les dents i a aconseguir un aspecte més juvenil, atractiu i saludable al nostre somriure. Unes dents blanques són sinònim de joventut, salut i neteja. A més, un somriure blanc i transparent afavoreix el nostre atractiu físic. Però en ocasions, el nostre aspecte es veu perjudicat per l'aparició de taques a les dents o perque aquestes s'han enfosquit, per causes ben diferents com el consum de cafè, o tabac o els mals costums en alimentació i higiene bucal.

Afortunadament, existeixen diferents tractaments d'emblanquiment dental per aclarir el color de les dents i dissoldre les taques, de manera que és possible recuperar i millorar l'aspecte original de les nostres dents. Pots contactar amb CENTRE DENTAL SABADELL i demanar una visita informativa, completament gratuïta, en la que examinarem el teu cas concret i t'explicarem el tractament a seguir.

 

I per als o les més atrevides al CENTRE DENTAL SABADELL oferim la possibilitat de col·locar brillants (zircònies) a les dents per tenir un somriure únic i modern. Mitjançant una tècnica adhesiva que no lesiona en absolut l'esmalt dental li poden inserir de forma ràpida i indolora un toc d'originalitat al seu somriure que serà l'enveja dels seus amics. Recordi que aquesta tècnica és reversible i quan vostè vulgui se li pot retirar el brillant.