Cirurgia i Implantologia Dental

Donem una solució a la manca de dents

En ocasions tenim la pèrdua de una o més dents i ens plantegem si els podem recuperar. Al nostre centre li realitzarem tot el procés. Des del diagnòstic, l’extracció de dents (si és el cas) de la forma el menys traumàtica possible fins a la planificació i conclusió del cas amb implants integrats a l’os substituint la dent perduda.

Els implants són unes peces cilíndriques de titani que s’insereixen a dins de l’os desenvolupant la funció que feia l’arrel d’una dent i on hi podem assentar a sobre una dent artificial o una estructura per aguantar una pròtesi amb un nombre més elevat de dents. Proporcionen una solució fiable i permanent davant l’absència de dents i ofereixen una millora de l’autoimatge, la parla i la comoditat al menjar respecte a altres alternatives com poden ser les dentadures postisses.

Les tècniques d’implantologia dental ofereixen a més altres avantatges com és el fet de poder substituir una dent sense rebaixar ni malmetre les dents adjacents, evitar que les dents restants migrin i es moguin o s’inclinin perdent part de la seva funcionalitat.

Implantologia i Cirurgia a Sabadell
Implantologia i Cirurgia a Sabadell

Segons el nombre de peces afectades i l’estat de l’os es poden utilitzar per realitzar a sobre:

  • Pròtesi Fixe sobre implants:

    Per substituir una dent o més d’una amb corones de metall i ceràmica o zirconia enroscades a l’implant i implants de forma que el pacient no se les ha de retirar i donant una estètica i funcionalitat com si tornés de tenir les seves dents naturals.

  • Pròtesi Hibrida Fixa

    Es tracta d’una estructura metàl·lica interna, recoberta de geniva de resina i dents de resina especialment indicada quan hi ha hagut una gran reabsorció de l’os remanent i es necessita reposar dents i també suport al llavi i galtes. Aquest tipus pròtesi sobre implants també és fixe i el pacient no se la ha de retirar.

  • Sobredentadura

    Especialment indicada en aquells casos en que hi ha una gran pèrdua d’os i quan el nombre d’implants que es poden col·locar no permeten altre solució. Amb la col·locació de 2 a 4 implants per arcada ens permet inserir un ancoratge a la base de la pròtesi que s’adapta a l’implant donant estabilitat i subjecció a la pròtesi que continua essent de posar i treure però molt més confortable. Molt indicat en pacients sense cap dent que busquen que la pròtesi major subjecció a la boca.

Demani hora per a la seva consulta