Dolor Mandibular i de l’articulació
(Disfunció Crànio-Mandibular)

Sorolls i molèsties al mastegar? El podem ajudar

L’articulació temporo-mandibular (ATM) es la que relaciona la mandíbula amb el crani i permet realitzar tots els moviments de la boca, ja sigui obrir i tancar o moviments laterals i d’avançament. Aquest moviments són possibles gràcies a la participació de músculs i aquestes estructures, tant articulació com músculs poden inflamar-se produint dolor mandibular al menjar o sorolls al obrir i tancar en el cas de l’articulació. En aquest casos parlem de Disfunció Crànio-Mandibular i té relacions molt directes amb el dolor orofacial i altres afectacions del sistema masticatori com és el bruxisme.

Aquesta entitat, el bruxisme, pot ser durant el son però també es pot produir al llarg de la vigília i pot provocar dolor muscular, articular, desgast de les dents i fractures de pròtesis dentals antigues.

El tractament i maneig acurat d’aquestes afeccions requereixen una especialització dins l’odontologia del que en som capdavanters al Centre Dental Sabadell, on oferim un assessorament en teràpies físiques de manipulació muscular, teràpia tèrmica i ortopèdies amb fèrules oclusals (“fèrula de descàrrega”) que requereixen un disseny i amb unes característiques determinades per cada cas concret.

Dolor Mandibular
  • Tractament Afeccions ATM

  • Tractament Bruxisme

  • Fèrules de descàrrega

Demani hora per a la seva consulta