Odontologia Conservadora i Endodòncia

És molt important conservar les nostres dents

Odontologia Conservadora

L’odontologia conservadora és la que s’encarrega de reparar les alteracions que presenten les dents que poden ser afectades per diferents lesions com poden ser fractures, alteracions de la formació de l’esmalt i, les més habituals, per la càries.

El tractament consisteix en eliminar el teixit que n’està afectat i reconstruir-lo amb una diversitat de materials que actualment tenim al nostre abast que són totalment biocompatibles i que presentin unes propietats físiques, químiques i estètiques idònies per tal de substituir el teixit perdut amb total garantia i restablint la funció, forma i color de la dent.

  • Tractaments conservadors

  • Tractament de càries , fractures i altres lesions

  • Endodòncia: obturació de conductes

Endodòncia

La millor manera d’evitar el dolor

En l’endodòncia ens encarreguem de tractar el nervi de les dents i els queixals quan aquests han estat sotmesos a una agressió prou important com per que es vegi compromesa la seva viabilitat en boca.

Les peces dentals tenen en el seu interior un conducte per on hi entren des de l’arrel un nervi, una artèria i una vena, quan una fractura o càries s’acosta a aquesta càmera interna pot provocar dolor intens i, si no es soluciona, una infecció a la base de les arrels de la dent, el que coneixem habitualment com a “flemó”.

Per a solucionar aquest problema i poder conservar la dent cal netejar aquest conducte i obturar-lo amb un material totalment biocompatible.

Aquesta tècnica que, en ocasions, presenta certa complexitat pot requerir certa formació específica per tal de poder obtenir bons resultats amb la mínima molèstia per al pacient i sense que pateixi molèsties ni dolor.

Al nostre centre li oferim professionals especialitzats en en la realització d’endodòncies  junt amb les tècniques més recents d’obturació de conductes per tal que no sigui una experiència desagradable la seva visita i pugui conservar les seves dents durant molts més anys evitant així la seva pèrdua.

Demani hora per a la seva consulta