Ortodòncia i Invisalign®

Posiciona cada dent on toca

Ortodòncia

Les dents en ocasions no erupcionen en la posició en la que haurien d’estar, en aquests casos, la ortodòncia ens permet moure les peces dentals dins l’arcada fins a col·locar-les en la posició ideal per tenir una estètica immillorable, un bonic somriure i una funció masticatòria correcte.

Actualment es pot fer en nens que estan en fase de creixement i prevenim alteracions futures o en adults per corregir les malposicions dentals ja instaurades. Al Centre Dental Sabadell t’oferim tot tipus de tractament i seguiment d’ortodòncia per solucionar qualsevol problema de posició de les teves dents.

En la ortodòncia fixe mitjançant l’adhesió de dispositius a la superfície de la dent (el que anomenem brackets) aconseguim moure lentament les dents dins les arcades dentàries amb una eficàcia òptima i una durada raonable; disposem de brackets metàl·lics de màxima qualitat però també de la possibilitat de posar brackets estètics ceràmics per tal que no es vegi tant. A més podem posar les lligadures dels mateixos amb una gran gamma de colors per tal que cada visita al dentista doni una imatge jove i divertida.

En ocasions és recomanable la ortodòncia amovible, sobretot en aquells casos dels més petits que estan en fase entre recanvis de dents per ajudar alhora a posicionar les estructures òssies i les dents per quan acabi el creixement.

Sabadell Ortodoncia i Invisalign
  • Brackets

  • Ortodòncia amovible

  • Ortodòncia Invisible - Invisaling®”

Invisaling®

El sistema Invisaling® és el que s’anomena ortodòncia invisible i ha estat revolucionari en els darrers anys ja que ha canviat la visió que es tenia de la ortodòncia. Consisteix en realitzar un diagnòstic acurat amb l’ajuda de programes informàtics i una planificació del tractament que, mitjançant un sistema d’impressió digital, ens proporciona unes fundes plàstiques amovibles per a les dents que el pacient s’ha d’anar canviant durant l’evolució del tractament per tal de poder reubicar les dents dins l’arcada de forma correcte. Aquest sistema permet realitzar el tractament sense recórrer als brackets millorant l’estètica i evitant les petites incomoditats que en ocasions aquests ocasionen.

Al nostre centre hi treballen professionals certificats per a realitzar els tractaments amb el sistema Invisaling® essent un dels pioners a la ciutat de Sabadell.

Demani hora per a la seva consulta