Estètica Dental

Gaudeixi d’un bonic somriure

L’estètica dental ha adquirit els darrers anys una gran importància en la odontologia moderna, és molt important tenir un somriure bonic i sa de cara a millorar la presència i l’autoestima de les persones, des de petites modificacions de la posició, canvis de textura de la superfície de la dents i del color de l’esmalt.

Al Centre Dental Sabadell t’oferim tot tipus de solucions, des de corones de metall-ceràmica, corones de zircònia, caretes estètiques de ceràmica, caretes estètiques de composite (que es realitzen en una sola sessió a la clínica), caretes estètiques de materials innovadors com el Disilicat de Liti i com no, els blanquejaments dentals tant domiciliaris com a clínica. Aquests et permeten enblanquir les teves dents còmodament sense molèsties i oferir una millor imatge del teu somriure.

Els nostres professionals t’assessoraran sobre el tractament d’estètica dental que més s’adapti a les teves necessitats i que s’adaptin millor a cada cas sense perdre mai l’objectiu de mantenir també una bona salut bucal.

Estetica Dental Sabadell
  • Corones

  • Caretes

  • Blanquejament dental

Estetica Dental Sabadell

Demani hora per a la seva consulta